sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Halpa henkivakuutus

Illat alkavat olla jo sen verran pimeitä, että heijastin on must juttu ulkona liikuttaessa. Kaivelin vanhoja heijastimia ja päätin tuunailla niitä vähän siistimmiksi. Syksyn Ihana-lehdessä oli kiva idea vaijeriin pujotetusta ja erilaisilla helmillä koristelluista heijastimista. Perusheijastimeen saa kivaa twistiä, kun sommittelee erilaisista helmistä itselle mieluisia värisuoran. 


Sydän-ja pöllöheijastin ovat "painavia", joten käytin niiden kanssa lasi-ja kivihelmiä. Sensijaan tuo pyöreä heijastin on kevyt, joten ajattelin lasi-tai kivihelmillä siitä tulevan liian raskas, joten päädyin puuhelmiin. Vaijerin päähän kiinnitin kiinnityshelmen avulla pienet avaimenperälukot. Tarvittavat matskut löytyivät varastoista, joten halvaksi tuli tämä tuunauskokeilu, ja aika kivoja noista tulikin.


Työlaukkuun haluan heijastimen, vaikka onkin heijastin, niin menee myös ihan kivana "koruna" piristämässä tummaa laukkua. Ulkoilutakkiin pitää myös muistaa lisätä heijastin hihaan roikkumaan. Sen verran pimeää on, että toisille tiellä liikkujille on fiksua ilmoittaa itse itsestään :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti