sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Aarteita vintiltä

Viileät ja epävakaiset päivät ovat olleet oikein sopivia päiviä vanhojen laatikoiden ja lipastojen tutkimiseen. Olen viettänyt aikaa maaseudulla ja siellä jos missä tekee löytöjä tavaroista ja esineistä, joiden olemassaolon on "unohtanut", tai ainakin tuntuu ikuisuudelta kun tavaroita on tarvinnut.
Erityisen mieleinen "löytö" oli laatikko, joka sisälsi kirjoja lapsuudesta. Tai oikeastaan laatikkoja oli kaksin kappalein. Selaisin kirjoja läpi ja poimin sietä sellaiset kirjat, jotka tuntuvat erityisen rakkailta. 

Minulle luettiin lapsena paljon. Muistan, että sain myös paljon kirjoja lahjaksi ja ihan muuten vaan. Kaikki lapsuuteni kirjat ovat säilyneet hyvin, ja nyt tuntuu, että haluan nostaa kaikista rakkaimmat kirjat omaan aikuisuuden kirjahyllyyni.  Aarteita, jotka ansaitsevat tulla uudelleen esille ja näkyviin :)

Pupu Tupunat ovat olleet ehdottomasti kaikista parhaita. Sadepäivän saldona tuli luettua neljä Pupu Tupunaa ja homma jatkuu. Kirjojen viehättävä kuvitus on parasta antia. Tykkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti