tiistai 17. kesäkuuta 2014

KirppisGG:t

Nyt on kyllä ollut uskomattoman hyvä tuuri kirppiskierroksilla. Joka kerta kun olen kirppiksellä pyörähtänyt on mukaani tarttunut kivoja löytöjä edullisesti :) Viimeisimpänä eilen silmiini osui kaksi Greengaten lautasta.
Rakkautta ensi silmäyksellä, joten pakkohan nuo oli kotiuttaa. En tiedä, minkä vuoden sarjaa tai ovatko ylipäänsä mitään sarjaa, mutta harmaa väri kivalla ruusu- ja numerokuosilla yhdistettynä luonnonvalkoiseen posliinin on mielestäni kaunis.
Greengeten eri astioita olen hypistellyt kaupassa ja ihaillut eri blogeissa, mutta koskaan normaalihinnoilla en ole raaskinut ostaa.  Lautasia tuli jo testattua heti eilen illalla raparperipiirakan kanssa! ja voin sanoa että maistui erityisen hyvältä, lienee syynä "uudet" lautaset (vanhanaikaisella vaniljakastikkeella ei varmaan ollut mitään tekemistä raparperipiirakan maistuvuuden kanssa... ;))


4 kommenttia:

 1. Wau. Huippulöytö!!! Ei mullakaan ole ainuttakaan GG.tä. kauniita esineitä. Adtioita mutta liian kaliita. Itse en ole myöskään kirpulta onnistunut moisia löytämään..ehkä joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on minunkin ekat Greengatet. Täytyy vaan silmät pitää auki ja uutterasti koluta kirppiksiä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kivat ovat! Ja rakkaus Greengaten astioihin on syntynyt :)

   Poista