keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Kesähesa

Niin se vaan kuukausi vaihtui kesäkuuksi ja eka lomaviikkokin on jo puolessa. Alkuloma onkin ollut yhtä haipakkaa, sillä heti loman alkajaisiksi sijoittui pieni irtiotto arjesta Helsinkiin. Helsingissä oli jo kesä, ei tuntunut yhtään siltä, että menossa on vasta kesäkuun ekat päivät. Helsingissä grillailtiin pikniktyyppisesti Puu-Vallilan kallioilla ja nautittiin alkaneesta lomasta ja tietysti kesästä.

Joku sanoi minulle, että Helsingissä tuulee aina, tuo väite piti käydä testaamassa meren rannalla, ja kylläpä siellä tuulikin.  Mutta kaunista on.

Jotenkin sympaattisia nuo kesyt linnut meren äärellä. Siinä ne suorittivat velvollisuuksiaan, kuten hoitivat poikasiaan, vaikka ihmisiä lappoi edestakaisin pitkin rantatietä. Hieman ne pyrähtivät, kun joku liian innokas pyrki liian lähelle, mutta eivät ne kauas menneet, ja heidän arkensa jatkui. Noita hanhia olisin voinut seurata kyllä vaikka miten pitkään :)
Tästä on hyvä jatkaa lomailua, lämmintäkin on luvattu huomiselle ainakin +28 astetta, joten kelpaa nautiskella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti