torstai 3. heinäkuuta 2014

Tilkkuilua

Taas hurahdin! Nimittäin kankaisiin ja tilkkuihin. Löysin varastostoistani sekä vintin kätköistä kivoja tilkkukankaiksi sopivia kangaspaloja sekä vanhoja (mutta hyväkuntoisia) lakanoita taustaksi. Varsinainen ompelukoneen taitaja en todellakaan ole, mutta innostuksella näköjään pääsee varsin pitkälle. Niinpä sitten vaan toimeen:

 Sommittelin, mittasin, leikkasin taas sommittelin, ompelin ja purin. Jälleen purin ja mittasin... Lopputulokseen olen varsin tyytyväinen, kun huomioon ottaa sen, että kyseessä on ensimmäinen "isompi" tilkkutyö.
No, isompi ja isompi, mutta kuitenkin... Ei tullut ihan tilkkupeittoa, mutta jonkinmoinen tilkkualusta koirulille ;)
Tärkeintä on mielestäni kuitenkin se, että päässä syttyi ajatus, ja osasin toteuttaa sen! Tästä on hyvä jatkaa, sillä tänään nopealla kirpparikierroksella sain aikasta kivan kokoisen palan RAAKASILKKIÄ! Ihanan tuntuista ja violetin väristä. Mielessäni siintää jo syksyyn sopivat tyynyt ja ehkä jotain kirjottua.  Saa nähdä mitä kankaasta keksiikään.


1 kommentti:

  1. Hyvä sinä!!
    Arvaas vaan onko mun pitänyt samaa tilkkuilua toteuttaa, mutta uskoa omiin kykyihin ei vain ole.. mutta jos minäkin kokeilisin tuollaisen hieman pienemmän työn enkä koko päiväpeittoa..Kivat tilkut muutes tuossa sinun työssäsi!!

    VastaaPoista