tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kirpparilta taasen

Kesä ja ulkokirppikset, ah miten ne kuuluvatkin yhteen. Toissa päivänä, siis sunnuntaina, oli kyllä kovin helteinen päivä, mutta päätin kuitenkin piipahtaa paikallisella torikirppisellä. Ja hyvä että lähdin, sillä taas tein pari kivaa löytöä, ja tosi edullisesti. Rahaa kului peräti euro ja viiskytsenttiä :)
Helmitaulua olen metsästänyt jo aika kauan, ihan sellainen kuin haluaisin tuo ei ole, mutta sitä oikeaa odotellessa tuo kelpaa. Haluaisin nimittäin löytää isomman ja "tukevamman" helmitaulun, jossa helmet olisivat tummia ja kookkaampia. Paikkakin sille on jo odottamassa, mutta tiemme eivät ole vielä kohdanneet ;) Löytämäni helmitaulu on ehjä ja ihan kohtalaisessa kunnossa, pientä tuunaamista se kuitenkin vaatii ainakin maalin muodossa, mutta sehän onkin kivaa puuhaa.
Toinen löytö oli euron maksanut Arabian kuppi. Kuppi on Minna Immosen suunnittelema "Ilo" nimeltään. Jotenkin symppis kuppi ja pakko oli tarttua kupin korvaan, kun sen näin. Hämmästyin kyllä kupin hinnasta, olin ajatellut sen maksavan huomattavasti enemmän. Kuppi pääsi heti kesän viettopaikkaan maalle kahvikupiksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti