keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Sama kaava viime päivinä :)

Kuvat puhukoot puolestaan siitä, mitä kaikkea viime päivinä on tapahtunut. Ei sen väliä, onko päivä sunnuntai vai keskiviikko. Samojen asioiden ympärillä on menty viime päivät ja mikä sen mukavampaa. :)


Mansikoita olen pakastanut viime päivinä oikein urakalla. Kun mansikoita hakee vähän kerrallaan, niin puhdistushomma ei käy puuduttamaan. Ja mikäpäs on pihamaalla mansikoita perata, kun aurinkoa saa samalla. Mansikoista valmistui myös kesäinen kakku(?). Kreemi vanhan ajan vaniljakastikkeesta ja kermasta toimi todella hyvin.

Kantarellejakin löysin koiran kanssa lenkkeillessä. Sen verran iso laikku sieniä löytyi metsästä, että koiran vein kotiin ja korin kanssa palasin löytöpaikalle. Hieman olivat kuivahkoja, mutta pannulla sienet tirisivät oikein hyvin. 

Ja nyt sitten mustikoita poimimassa. Ja se onkin tänä kesänä kovaa hommaa, ainakin täällä päin. Mustikoita on varsin vähänlaisesti verrattuna viime vuoteen. Kävellä metsässä saa, mutta sitten kun löytää sopivan mättään niin isoja mokomat ovat ;) mistähän se muuten johtuu, että 2x5 litran astian täyttäminen tuntuu vaivattomammalta kuin 1x10 litran?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti