keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Sukkasillaan Kenkäverossa

Mikkeli on about puolessa välissä meiltä lähtien, kun matkustetaan pääkaupunkiseudulle. Siis oiva puolen välin taukopaikka! Niinpä kun äskettäin käväisin Helsingissä, niin eteen tupsahti Mikkelin tämänkesäinen näyttely Kenkäverossa :). Tänä kesänä Kenkäverossa on esillä satoja neulottua villasukkia. Tai ainakin likimain sata... Toinen toistaan värikkäämpiä villasukkia koristaa maalaisidyllisen Kenkäveron aitan seiniä. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka ja pysähdys!

Harmittavasti aika oli tauon pitämiseen varsin kortilla, koska illaksi piti ehtiä Helsinkiin, niinpä en ehtinyt kunnolla fiilistelemään näyttelyä, vaan huokailin nopeasti toinen toistaan hienompia sukkia. Kuvia yritin räpsiä itselleni inspiraatioksi ja muistutukseksi, että millaisia värejä voi ihan helposti yhdistää toisiinsa. Tuo Sukupolvien Silmukat kirjat löytyy, josta sukkia oli myös esillä.

Kenkävero on luonnonkaunis miljöö näyttelyineen, puutarhoineen, myymälöineen ja kahviloineen. Joskus pitäisi ehdottomasti suunnata pelkästään sinne, ilman kiirettä ja hössötystä matkan jatkamisesta.  Myymälästä ostin pari uutta vanhan ajan kasvitaulujulistetta, joita on näkynyt useissa blogeissa tehtynä seinätauluiksi. Valinta kasviaiheiden välillä oli vaikeaa, kun mieli olisi tehnyt kaikkia. Päädyin sitten orvokki ja vokukkajulisteisiin, josta aikomus on tehdä seinätaulut.

Ohessa kuvapläjäys näyttelyn annista!












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti