torstai 22. lokakuuta 2015

Syysloman saldo

Kovin nopsaan on lokakuu kääntynyt loppupuolelle. Viime viikolla oli lomaa ja tällä viikolla arki on palannut. 
Viime viikolla olin joka päivä joko metsässä tai pihalla. Syystyöt (lue: haravointi...) pihalla vei useamman päivän ja tällä viikolla iltoja. Lehtiä kun tuntuu puissa riittävän. Jemmaan ostetut kukkasipulit pitäisi vielä ennen lumien tuloa ehtiä istuttamaan, aikomus oli jo viime viikolla, mutta empä vaan ehtinyt.

Sitä mukavampaa osiota viime viikolla edusti metsään suuntautuneet retket innokkaan kaverin kanssa :) Seikkailtiin suppilovahverometsässä, istuttiin eväitä syöden kannon nokassa, kokeiltiin, miten suolla on hetteinen maaperä, kerättiin karpaloita! Tankattiin syyskirpeää ilmaa ja auringonpaistetta. Ihan mahtavaa. Ja taisipa koirakaverikin tykätä retkistämme. 
Tällä viikolla säät ovat sitten kääntyneetkin sateisempaan suuntaan, vettä vihmoo ja tuulee. Juuri oikealla viikolla sattui tuo loma siis olemaan. Ulkoa on hyvä siirtyä sisätiloihin, kaivautua sohvan nurkkaan ja ottaa kutimet esille sukkaprojekteja siis pukkaa... Ja olenpa myös aloittanut jotain uutta juttuakin. Uutta siis minulle... Haaveenani oleva tilkkupeitto on ottanut ensimmäisen askeleen :)

Nämä kurkut ovat jo syöty aikoja sitten, mutta kun ne omasta kasvulavasta kasvoivat, niin pitäähän ne nyt kuvata ja postata ensi vuotta silmällä pitäen ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti