keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Ihania, ihania lankoja!!!

Huikeita revontulia eilen illalla taivaalla...
Huikean ihania lankoja lankakaupasta....
Lankesin jälleen ja tällä kertaa syy oli puhtaasti, "kun halavalla sai"... Paikallisessa lankakaupassa yrittäjä teki tilaa syksyn ja talven lanka-uutuuksille ja möi edellisen sesongin lankoja ihan huippuhalpaan hintaan. Normaalisti jopa 20 euron lankakerät olivat yhden päivän ajan 3 euron hintaisia!!! Siis ei kertakaikkiaan noita  voinut jättää ostamatta!!!!

Langat itsessään ovat niminä tuttuja, mutta en ole ennen niistä mitään edes ajatellut neulovani. Rowanin langat ovat huippulaadukkaita ja hyviä neulontavaiheestani, mutta jotenkin ajattelen, että "arvolangoille" pitää olla jokin tietty malli tai tarkoitus. Haaveilen jonkinlaisen huivin neulomisen tuosta villa-silkkilangasta, mutta malli on vielä hakusessa.
Debbie Blissin Glen -lanka näkyy mielessäni pipona. Lanka on ihanan pehmeää ja varmasti lämmintä. Mallia haen myös tähän lankaan. 
Tällä hetkellä on taas niin monta projektia menossa, että ihan hirvittää. Onneksi ensi viikko on lomaviikko, jolloin ehkä jotain keskeneräisiä hommia saa tehtyä. Keskeneräisyyksiä löytyy sekä sisältä että ulkoa... Tulppaaninsipulit odottavat multaan pääsyä ja haravoidaan pitäisi. :)

1 kommentti:

  1. Täällä "suurella kirkolla" päästiin viime syksynä nauttimaan revontulista, mutta ei ne niin komeita ole kuin voisi olla..ja harvinaisiahan ne täällä "etelässä". Mulle tuli kiire sipulien istutusten kanssa ja eilen sain ne vihdoin maahan.. alkoi jäätyä kaikkia jo.. Ihanan pehmyitä lankoja!

    VastaaPoista