keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Räntäsadetta ja villasukat

Todellakin tämä blogimerkintä on tehtävä; Tänään täällä Itä-Suomessa satoi räntää!!! Lämpötila oli päivällä vain puoli astetta plussan puolella. No, nyt sentään sade muuttui vedeksi ja onneksi taitaa loppua iltaa kohden. Lämpötilakin on kivunnut peräti +3 asteeseen.
Tämän päivän fiiliksiä kuvaa hyvin pari päivää sitten valmistuneet ja eilen prässätyt villasukat. Nämä on ne villasukat, jotka pääsiäisen lankalauantaina olivat pahasti kesken, mutta siis nyt ne ovat valmiina! Nämä sukat ovat menossa ystävälle, joka täyttää pyöreitä vuosia kohta puoleen, tosin juhlat ovat vasta kesemmällä. No, kaipa villasukilla voi kesälläkin lahjoa...
Lanka on Nallea ja malli löytyy Dropsin sivulta, muistaakseni pääsiäissukat on tuon mallin nimi. Vähän harmittaa värivalinnat, tuo luonnonvalkoinen ei mielestäni erotu tarpeeksi hyvin keltaisesta. Jompi kumpi väreistä olisi saanut olla kirkkaampi.
Näin jossain blogissa samalla mallilla tehdyt sukat, violetin ja vaaleanpunaisen yhdistelmänä, ja täytyypä sanoa, että ihan erilaiselta ne näyttivät, ja nimenomaan positiivisella tavalla, siis miljoonasti hienommat. Kirjoneulemallista pidän kovasti, ja voihan olla, että puna-lila-teema jäi sen verran mieleen, että toiset sukat on samalla mallilla tehtävä joskus. Nämä kuitenkin varsin keväiset :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti