sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Vaihteeksi aplikointiin valmistautumista

Kankaat ovat vieneet viime viikkoina minut mukanaan. Tilkkutyökurssilla tehtävät jutut jalostuvat aina viikolla ja seuraavalla kurssikerralla on sitten taas kokeiltava uusia juttuja. Viime kerralla kokeiltiin paper piecing -tekniikkaa, mutta jostain syystä alun innostus on tuota tekniikkaa kohti laskenut. Liian monimutkaisesti ajateltavaa...en tiedä tuleeko harjoitustyöstäni kettua, mutta saa nyt nähdä. 

Sen sijaan koirantassu-peitto sai aplikaatiokuvakseen villakoiran! Ensin en ollut ajatellut peittoon mitään erikoista, mutta kurssin opettaja innosti kokeilemaan jotain aplikaatiokuvaa. Ja siitähän se idea taas karkasi. Tänään tein tuon mallin, silitin liimakankaan ja sovittelin "oikeaan" kohtaan. 


Ja olipahan mukava homma, ainakin tähän asti. Saa nähdä huomisen illan jälkeen, olenko vielä innoissani aplikaatioista tilkkutöissä. Väriksi tuohon villikseen tuli oranssi! En kyllä etukäteen sitä väriä valinnut, mutta tuttu käsityökauppias sitä minulle ehdotti, ja kun mallasin pakan väriä tilkkutyöhöni, niin hetihän se siihen natsasi. Kangasta jäi yli, josta tein kokeilua varten pari sydän-aplikaatiota. Ne sopivat vaikkapa patalappuihin. 


Siinäpä tuo nyt odottaa huomiseen. Toivottavasti aplikoiminen onnistuu, sillä tykkään kovasti tähänastisesta tekeleestä, ja haluan kovasti saada peiton valmiiksi. Jos hyvin käy, niin tänä keväänä saattaa valmistua pari pientä peittoa. Molemmat ovat hyvällä mallilla, ja jos vaan ompelukone suostuu yhteistyöhön, niin molemmat alkavat olla "viittä vaille valmiita". Nyt pitää vielä tsekata parin nettikaupan alennushinnat...yhtä kangaskuosia nimittäin tekisi mieli tilata... "seuraavaa projektia varten"...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti