sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Laskiaispullia!

Tänään tuli avattua tämän talven hiihtokausi! Tänä vuonna avaus menikin helmikuulle asti, "syytän" tammikuun pakkasia (en suinkaan omaa laiskuuttani!). No, jokatapauksessa yllättävän helpolta kymppikilsa tuntui, vaikka yleensä ensimmäinen hiihtokerta talvella tuntuu puhkuttavalta ja raskaalta. 
Eilen paistoin laskiaispullia laskettelumäkeen suunnanneelle porukalle. Oikaisin hieman, ja tein pullat valmiista raakapakastepullista, hyviä ovat nekin! Pullan tuoksu on ainakin samanlainen kuin itse leivotuissakin. Ajan säästämiseksi pullat valmistuivat nopeasti ja nopeaa oli noiden täyttäminenkin; kermavaahtoa sekä mansikkahilloa. Mantelimassa ei täällä oikein uppoa. 


Nyt jatkan tilkkuprojektejani, niitä on useampi työn alla. Mutta niin kuin sanottua; keskeneräisyyksiä riittää. Värit ovat vallanneet minut ihan täysin, viime viikkoina olen ollut tuttu näky kangaskaupassa. :) perjantaina piti ihan vaan poiketa hakemassa vanua, mutta toki kaupan palalaari oli kurkattava... Postailin noista löydöistä joku toinen kerta. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti