maanantai 28. syyskuuta 2015

Räsymatot

Sainpas kuin sainkin vihdoin ja viimein omat räsymattosukkani valmiiksi! Ja sopivasti syksyn kylmetessä nuo valmistuivat. Ihailin pitkin kesää Facebookin Voihan villasukka-ryhmässä villasukkavillitykseksi noussutta räsymattoteemaa. Seiska veikan raitalangoilla neulotut sukat ovat yksinkertaisuudessaan tosi kauniit ja jokainen raitaväri yhdistettynä toiseen raitaan kerrassaan uniikki. Oikeastaan suurin haaste näissä sukissa oli juuri raitakerien valinta. Jokainen raita kun näyttää sopivan kaikkien kanssa, ja lopputulos on täysin jotain muuta kun mitä etukäteen on ajatellut. 



Lankaa jäi jäljelle, joten ainakin tuosta sateenkaarenvärisestä kerästä saa vielä toiset sukat. Hmm, minkähän raidan sitä laittaisi kaveriksi? Paljon on kyllä projekteja tehtävänä. Ja uuttakin aion kokeilla...ilmoittauduin tilkkutyökurssille!!!! Jokohan pitkäaikainen haave oman tilkkupeittoa tekemisestä vihdoin tänä syksynä toteutuu? :) :) 


2 kommenttia:

  1. Oi, ihanan iloiset sukat..voi kun itsekin osaisi tuon sukanteon taidon..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Rohkeasti vaan yrittämään, itse olen innostunut aikuisiällä neulomisesta, jotenkin koulukässä ei ollut "se" minun juttu vielä tuolloin ;)

      Poista