tiistai 23. kesäkuuta 2015

Homemade Jätskiä!

Netissä on pyörinyt lukuisia eri variaatioita itsetehdystä jäätelöstä. Kommentit ja suosittelut saivat minutkin kokeilemaan vispikerman ja kondensoidun maidon yhdistelmää. Jäätelö on tosi helppotekoinen ja voin sanoa, että erittäin hyvänmakuista. Tein jäätelön seuraavalla ohjeella:
6dl vispikermaa
1tlk kondensoitua maitoa
vajaa dl glukoosisiirappia
Vispikerma vatkataan vaahdoksi ja vaahtoon lisätään kondensoitua maito. Lopuksi seokseen lisätään glukoosisiirappia. Tämä on siis jäätelön peruspohja, johon sitten lisätään "makuja". Itse kokeilin, minttusuklaa rouhetta ja minttuaromia. Toiseen makuun laitoin lakritsakastiketta, ja kolmanteen mansikkajellyä. Sitten vaan pakastimeen noin vuorokaudeksi ja makunautinto on taattu! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti