lauantai 14. maaliskuuta 2015

Parasta just nyt: Hankiaiset!

Ihan huikean aurinkoinen päivä takana! Päivä, jolloin oli ihan pakko päästä ulkoilemaan, ja mikä parasta hanget kannattavat! Viime viikon yöpakkasten ansiota on, että täällä on hankiaiset. Hanki kantoi tänään ja niinpä päätinkin, että työhommia, jotka olin suunnitellut päivällä tehtäväksi, tehdäänkin nyt illalla. Auringon paistetta oli pakko päästä tankkaamaan, ja niinpä suuntasinkin karvakaverin kanssa ulkoilemaan.



Maisema näyttäytyy ihan eri tavalla, kun poikkeaa tutuilta reiteiltä pellolle tai metsän siimekseen. Katselee ympärilleen, kohottaa katseensa ylös tai laskee sen alas. Auringolla on ihmeellinen kyky antaa juuri sitä energiaa, jota tähän aikaan tarvitsee. Sopivalla annoksella luottamus siihen, että kevät on käsillä ja siitä hetken kuluttua saapuu kesä <3



Ihastelin pajunkissoja, kuuntelin talitinttien titityytä ja nautin valkoisesta hohtavasta hangesta. Aurinko lämmitti kivasti istuskellessani laavulla. Nyt jaksaa taas puurtaa esseiden parissa, urakka edessä, mutta mieli virkistyneenä jaksaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti