sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Maaliskuu haastaa kampanjaan

 Joo, ja en nyt puhu mistään vaalikampanjasta vaan Ui kesäksi kuntoon-kampanjasta, joka starttasi tänään valtakunnallisesti eri puolilla Suomen uimahalleja. Olen itse osallistunut muutamina viime vuosina enemmän ja vähemmän aktiivisemmin tähän. Tänä vuonna ajattelin, että josko talvilomaviikon käyttäisi sopivasti muiden juttujen ohella uimiseen, niin saisin ihan kivasti kilometrejä kasaan. Tavoitetta en aseta itselleni, koska maaliskuu on perinteisesti heti lomaviikon jälkeen työntäyteinen, joten turhaa stresssiä tästä ei sovi ottaa.
 

Tykkään uimisesta, itse asiassa se taitaa olla lempilajini kaikenkaikkiaan. Uinti on laji, joka tuntuu koko kropassa, antaa sopivasti haastetta veden vastuksen muodossa, siinä ei tule hiki, vaikka tehokasta se on. Lisäksi uinnin jälkeen saa palautua saunan löylyissä ja usein vielä kelluttelen treenin jälkeen altaassa, ja annan veden kannatella. Siis kaikin puolin mainiota urheilua. Eikä kustannuksetkaan ole päätä huimaavia. 
Tänään siis tämä alkoi, ja tänään matkaa kertyi uimalla 4,3 kilometriä.  Tänään uidessani tulin ajatelleeksi, että uimassa voisi käydä heti aamusta, aamu-uinnista saisi varmasti potkua päivään ja samalla päivän treeni tulisi tehtyä heti aamusta... hmm pitää ehkä kokeilla tulevalla viikolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti