lauantai 22. maaliskuuta 2014

Kevättä monella tapaa


Olipa tänään keväinen päivä. Lämpöasteita ainakin 5 tai 6. Ei malttanut millään pysytellä sisällä, vaan koko päivä meni ulkoillessa.
Pajunkissat ovat jo täydessä vauhdissa. Ja vaikka pääsiäiseen on vielä aikaa oli pakko kerätä kimppu pehmeitä kissoja ikkunalaudalle.

Ikkunalaudasta puheen ollen, ikkunalla alkaa olla tungosta. Kävin viikolla paikallisessa puutarhassa ja kotiutin sieltä yhtä sun toista kylvettävää. Kaikkia siemeniä en ole vielä kylvänyt, koska viime keväänä innostuin liian aikaisin, ja osa taimista venähti tosi pitkiksi ja niiden kanssa meinasi käydä ohraisesti. Nyt yritän malttaa mieleni huhtikuulle (tai ainakin maaliskuun lopulle ;) )
Siemenien lisäksi ostin kolme Verenpisaran pistokasta (värinä vaaleanpunainen/valkea) ja kolme Petunian pistokasta (HotPink). Toivottavasti ovat hottis-taimia ja saan kasvatettua niistä hyvät kukat! Ainakin näyttävät terhakoilta aluilta ja istutin ne turvebrikettiin, joten luulisi kasvun lähtevän käyntiin. Sijoitin ne etelänpuoleiselle ikkunalle, johon paistaa puoli päivää aurinko, joten kaiken voitavan olen tehnyt... toivotaan parasta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti