sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kädentaitoja ja tuliaisia

Talviloma alkoi eilen mukavalla reissulla Helsingin Kädentaitomessuille. Vanhassa Satamassa järjestetty messutapahtuma on itselleni jo "perinne", sillä olen käynyt siellä jo kolmena (!) keväänä. Tapahtumassa oli suht´koht paljon esille laittajia, mutta ei Vanhan Sataman messut kyllä Tampereen Käsityömessuille vedä vertoja. Mutta ajankohta näin maaliskuun alussa on kyllä erittäin passeli.  Sen sijaan messujen tarjontaan olin kyllä hieman pettynyt, sillä kenelläkään yrityksellä ei ollut oikein mitään uutta", johtuneeko keväästä ja siitä että sesonkiaika lienee syksyllä/alkutalvesta. No, ei sieltä kyllä tyhjin käsin täytynyt lähteä ;)
Väinämöinen on Kerästä, Dropsit RiikkaPiikalta, ja Sisut Poppelilta.

Ei se yhteiskunta pyöri ilman, että kukaan ei osta lankaa...

Jotain ajatuksia jo noista on, mutta niin monta vielä keskeneräistäkin kotoa löytyy. No, jotenkin noiden lankojen värit oli niin harmonisia ja maanläheisiä, että jo pelkkä kerien katseleminenkin tuottaa hyvän mielen.
Etenkin tuo Väinämöinen sävyltään Olki on niin ihana! Todellakin, todellakin!!

Helmien Talon myyntipisteestä löytyi kivoja korujen ja medaljongin aiheita. Nuo tassut oli ihan pakko saada, ja nyt vaan pitää keksiä jokin hyvä idea, johon ne saa "upotettua".


Teippitarhasta olisin voinut ostaa kyllä melkein  mitä vaan. Tarjolla oli uutuuksia ja myyntipisteellä kävi sellainen kuhina, että kauppa tuntui käyvän. Ostin kolmen satsin pitsiteippiä ja aikomuksena on tuunailla teipit keväisiin istutusruukkuihin, jahka tästä kasvukausi käynnistyy.
Ai, niin siitä muistutuksena itselleni, että "siivoilin" "talvehtineet" pelargoniat tänään. Note to myself: Muista kastella "talvehtivia" kasveja myös lepoaikana... Ei kovin moni näytä selvinneen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti