torstai 21. huhtikuuta 2016

Puutarha - ministelyä

Tänään ministelykerhossa teemana oli puutarha. Bongasin jo talvella nukkekoti Väinölän kirjasta kivoja kevät-ja kesäjuttuja, jotka pistin mieleeni kevään kerhokertoja varten. Lapio ja kuokka oli helppoja toteuttaa ja kaikki materiaalit löytyi vaivatta; tuikkukynttilän kuori, hammastikku ja pika-liimaa. Jotain pientä "säätöä" työvälineet olisivat vaatineet, eli han tyytyväinen en noihin ole, mutta ensikertalaiseksi lapion tekijäksi saa kelvata.


Toisena työnä tein pari multapussia ja siemenpusseja. Nämäkin tosi helppoja tehdä. Tulostin Pinterestistä nuo pussit ja leikkasin ja kokosin. Sisällä oleva "multa" on kahvinporoista. Pikaliima on kyllä näissä minihommissa ehdoton valinta, kunhan vaan varoo sormia liimautumasta. 




Kivaa oli kyllä jälleen kerran. Talven aikana noita minijuttuja on syntynyt sen verran, että kohta oikeasti tarvitsee talon, johon noita saisi asetella. Varastosta löytyy vanha Lundby, on nimittäin oikeasti ryhdyttävä harkitsemaan sen remontoimista. Tämäkin harrastus näköjään vie mukanaan....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti