torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukortit vihdoinkin valmiina

Tänä vuonna joulukorttien teema oli kyllä hakusessa. Tein ja tein ja sitten totesin, että ei tälläistä ja ei kun uudestaan kortit mietinnän alle. Vihdoin ja viimein löysin kivan tähtimallin, josta jossakin blogissa oli tehty ikkunakoristeita.  Samaisessa blogissa vinkattiin, että nämä voisi olla kivoja pienempinäkin. Tuumasta toimeen ja voila tämmöisiä niistä sitten syntyi: tämän vuoden joulukorttiteema on siis tähti!


Tähtiä oli kiva taitella, ja tuo kolmiulotteisuus näyttää kortiss ihan kivalle. Tähdet ovat nopeita tehdä ja niinpä sarjatuotantona valmistuivatkin tämän vuoden kortit loppujen lopuksi nopsasti. Paperit ja korttipohjia olivat pääasiassa vanhoja, viime vuodelta, paitsi tuo piparipaperi on MajaDesignin tämän vuoden joulupapereita. Löytö Kädentaitomessuilta Tampereelta. Korttiaskartelu on ihan kivaa puuhaa, kunhan ideat on selvät. No, nyt nuo on kasassa ja voin keskittyä muihin juttuihin. Onhan tässä vielä kaikenlaista tehtävää. Innostuin Facebook-ryhmän villasukkajoulukalenterista, ja olen nyt sitten kaiken muun ohella koittanut neuloa sukkaa päivittäin. Se on kyllä koukuttava kalenteri, sillä joka aamu on heti herättyä pakko kurkistaa uuden päivän mallia. Usein neulominen vaan venyy kymppiuutisten aikoihin, sillä vasta silloin ehtii kunnolla istahtamaan ja nauttimaan uudesta kirjoneulemallista.


 
Nämä ovat sitten ns. ensimmäisen tuotannon kortteja, nämäkin kyllä päätyivät punaiseen kirjekuoreen odottamaan ensi maanantaita, jolloin laitan kortit matkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti