sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kasvimaa kasvulavasta

Tämä päivä meni pihahommissa. Muokattiin maata aidan vierestä, ja saatiin aikaiseksi siihen kasvulava! Kasvulava tai kehikko, mikä nyt sitten oikea termi lieneekään on valmistunut hieman aikaisemmin. Lehtikuusesta rakennettu kehikko on omiaan tuohon pihalle. Kestää kuuleman mukaan hyvin sadetta ja talviolosuhteita, joten ei sitten sen kummenmin tule käsiteltyä tuon lavan pintaa. Samalla raparperit ja herukkapensaat saivat "uutta" multaa juurillensa tuosta alasta.  Tänä kesänä mennään yhdellä kasvulavalla, ja jos homma toimii, eli saan satoa ja rusakot eivät syö istutuksia, niin ensi kesäksi sitten toinen tuohon viereen :)

Kuopan pohjalle laitoin juurikangasta estämään rikkaruohojen kasvua, ja ensi viikolla on tarkoitus saada jostain hevosenlantaa ja sitten laittaa mullan kanssa sitä sekaisin. Sitten pääseekin istutushommiin. Ainakin salaattia haluan laatikkoon laittaa, ja ehkä kurpitsan valmiin taimen. Saisivat vaan nuo ilmat lämmetä, että ulkona tarkenisi. Tänäänkin sateeton keli kyllä, mutta tuuli varsin navakka. Aamupäivällä pistäydyin puutarhalla, mutta en vielä ostanut mitään. sitä kun ei jaksa/viitsi/muista nostella ruukkuja sisätiloihin iltaisin ;)1 kommentti:

  1. You could advertise your business by including as many facebook likes as you can, as people consistently seek brand names and items that have great deal of likes on facebook. buying usa facebook likes

    VastaaPoista