lauantai 18. huhtikuuta 2015

Haastetta pukkaa :)

Kotipellon Tanni http://tanni-kotipellolla.blogspot.fi/ haastoi minut vastaamaan muutamaan kysymykseen. Vastaaminen on venähtänyt, mutta niinhän se sananlaskukin sanoo, että Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Joten tässäpä tulee :)
 
1.Millainen olisi mielestäsi täydellinen päivä?
Aurinkoinen, kiireetön, täynnä mukavaa tekemistä. Täydellisen päivän aikana, saisin jotain näkyvää aikaiseksi, oppisin jotain uutta ja siitä jäisi vielä seuraavallekin päivälle muisteltavaa.
 
2.Milloin lauloit viimeksi itseksesi?
Jaa-a, nyt en kyllä muista...ehkä ajaessani töistä kotiin saatoin hyräillä musiikin mukana, joka soi radiosta. 

 3.Entäs koska nauroit oikein sydämen pohjasta?
  Tämä on helppo! TÄNÄÄN!!! Näin hyvän ystävän pitkästä aikaa! Juttu luisti ja naurua riitti!

4. Jos saisit elää 90-vuotiaaksi asti niin, että käytössäsi olisi viimeiset 60 vuotta joko 30-vuotiaan mieli tai 30-vuotiaan kroppa, kumman valitsisit?
 Hmm...ekaksi ajattelin, että mieli, mutta sitten taas kun asiaa pohtii toiselta kantilta niin 30-vuotiaan kroppakin ois hyvä. Haluaisin säilyttää tietynlaisen optimismin vanhetessa.

5.Jos saisit herätä huomenna jonkin uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit? 
  Luovuus! Haluaisin olla luovempi, keksiä uusia ratkaisuja helpommin ja luopua liiallisesta kaavamaisuudesta. Rohkeus tarttua uuteen ja jättää liialllinen vatuloiminen taka-alalle :)

6.Onko jotain, jonka tekemisestä olet unelmoinut pitkään?
 Haluaisin ommella värikkään tilkkupeiton!

7. Miksi et ole toteuttanut unelmaa?
 Tämä on paha...Omasta mielestäni olen toteuttanut unelmani. Tällä hetkellä ei mielessä ole suurempia unelmia.
 
 8. Mikä on sellainen asia, mistä ei mielestäsi saa vitsailla?
  Huumori on haastava taiteen laji. Mielestäni seura ja vitsit pitää osata valita oikein. Henkilökohtaisista asioista tuntuisi kovin kiusalliselta vitsailla.
 
9 . Jos saisit valita kenet tahansa, kenet haluaisit päivällisseuraksi?
  Madonnan! Olen pikku tytöstä asti fanittanut Madonnaa, ja mielestäni hän on musiikkimaailman ehdottomasti menestynein ja monipuolisin artisti. Ihailen hänen rautaista otetta, ja uusiutumiskykyään ajan saatossa!
 
10. Mitä ruokaa silloin haluaisit syödä? 
Madonna saisi päättää ;)
11.Minkä kysymyksen olisit halunnut minun esittävän?
Mikä on seuraava käsityö- tai sisustusjuttu, josta luulet innostuvasi?

2 kommenttia:

  1. Oi, kiitos kun nappasit haasteen mukaasi.. Madonna on kyllä aikasta kova muija ja tosiaan vuosikymmenet pysynyt huipulla, jos niin voi sanoa.. Mukava oli lukea näitä..mistä muuten meinaat innostua seuraavaksi..? Oikein mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Kiitti vaan haasteesta! Tällä hetkellä en oikein tiedä mitähän sitä keksisi, viimeaikoina ovat näpräilyt jääneet taka-alalle.... en tiedä mistä sitä oikein innostuisi... saa antaa ehdotuksia ;)

    VastaaPoista