sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Sukkamania

Tammikuun aikana valmistui peräti yhdet villasukat! (joten maniasta ei varmaan voida puhua...) En tiedä, mihin aika oikein hujahti, mutta vain yhdet sukat sain aikaiseksi ja niiden kuvaaminen kesti... Sukat ovat Regian Fluormanian ja yksivärisen (musta) yhteistyön tulos. Mallin löysin Facebookin Voihan villasukka -ryhmästä. Tuota mallia tuntui useampi neuloja tehneen, joten pakkohan minunkin oli kokeilla. En ole ennen tuota neulonut kovinkaan paljon kirjoneulesukkia, koska useammat langat tuntuvat menevän niin helposti sotkuun.

Tämä malli on kiva neuloa, ja lopputulos miellyttää ainakin minua. Tykkäsin Regian lankojen neulottavuudesta; pehmeäntuntuisia, mutta samalla kulutusta hyvin kestäviä. Ja vaikka tuossakin sukassa lankoja on periaatteessa kokoajan kaksi (eli tuntuu kaksinkertaiselta), niin jalkatuntuma noilla on kevyt. Sukat eivät pönötä eivätkä tunnu paksuilta, vaan sopivat oikein mukavasti kenkiinkin. Tykkään!






Nyt työn alla on Novitan langoista viime syksynä keskenjääneet "pallosukat", saapa nähdä milloin ne ovat valmiina. Niitäkin kyllä tykkään neuloa, sopivan haastavat telkunkatselusukat ;) Väriskaala niissä on harmaiden eri sävyjä, jotenkin erilaiset harmaat miellyttävät nyt. Näinpä siis sukkapostauksella uuteen viikkoon!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti