lauantai 17. tammikuuta 2015

Talven kirjakattausta

Viime viikkoina olen lukenut monta hyvää kirjaa, itseasiassa niin hyviä nuo kirjat on, että haluan blogata ne tänne blogiini ehdottomasti. Ehkä koskettavin kirjoista oli Pauliina Rauhalan Taivaslaulu.

Kirja on saanut paljon julkisuutta ja varmaan juuri sen takia halusinkin sen lukea. Kirja kertoo lestadiolaisperheen tarinan, lähinnä perheen äidin näkökulmasta kerrottuna. Kirja oli juuri niin hyvä ja koskettava kuin mitä arvostelut antoivat ymmärtää. Tuossa on kirja, joka kannattaa ehdottomasti lukea. Pitkästä aikaa kirja, jonka luin "kerralla".

Tällä hetkellä yöpöydällä on pari kirjaa, joista Anna-Leena Härkösen Kaikki Oikein on hyvin toisentyyppinen kuin Taivaslaulu. Kaikki oikein kertoo suomalaisen lottovoittajan tarinan. Pidän Härkösen tyylistä, huumoria riittää ja kirja on omalla tavallaan koukuttava, vaikka fiktiivinen tarina lieneekin jollain tasolla totuutta lottovoittajan elämästä kuvaava. Tätäkin voin suositella lämpimästi. Leena Lehtolaisen uusinta romaania en ole vielä ehtinyt lukemaan, joten sen postaus saa odottaa. Samoin oman postauksen paikka on myös Koko Suomi leipoo kirja, jota nyt voi selailla ihan pelkästään kuvien takia (nythän on tammikuu ja herkkulakko päällä). Useita ohjeita pitää kyllä testata jahka tässä kevättä ja kesää kohti mennään. Nyt ei jouda lukemaan, koska telkusta tulee, yhtä koukuttava kuin kirjat, Kingi!


1 kommentti:

  1. Mä tykkään myös Härkösen kirjoista ja kaikki aikaisemmat hänen kirjat on tullut luettua, nyt pukki toi tuon uusimmankin Härkösen, mutta en ole kuin vasta muutaman sivun lukenut, oottelen vapaita, että voin hamstrata sen sitten kerralla.. tuo Taivaslaulu - kirja kiinnostaa myös, siitä jonkin verran luin arvosteluista jo..

    VastaaPoista