sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Kädentaito 2014 Tampere

Yhtä hyvin otsikko voisi olla; Kuinka tuhlata satanen? Vastaus on, että HELPOSTI, sillä eilen tuli käytyä Tampereen Kädentaitomessuilla päiväseltään. Kun liikkuu reippaasti, niin täältä idästäkin ehtii Suomen suurimpaan kädentaitotapahtumaan ja vieläpä illaksi (yöksi....) kotiinkin.
Ostoksia tein joulua ja ensi kevättä silmällä pitäen. Ajatuksella, että yllä pidän ompelutaitoa ja koetan muistella nipsukukkarokurssin ohjeita, josko osaisin vielä väsätä pari nipsukukkaroa.


Almandiini  www.almandiini.fi on japanilaisia kankaita maahantuova yritys, johon olen facessa törmännyt ja nyt kun mahdollisuus oli livenä ihastella kankaita niin ostin tuon punahilkkakankaan, josta ainakin lorupussin aion tehdä kummitytön joululahjaan. Ja kyllähän tuosta saisi kivan nipsukukkaronkin. Harmaa tähtikangas lähti mukaan mielessä ommella pari uutta tyynyä sohvalle.


Joulukorttimatskua oli messuilla tarjolla monellakin yrittäjällä. Askartelukaupat  olivat onneksi pääosin samassa hallissa, joten tarjonta oli helposti saatavilla ja mukaan lähti papereita, tarroja ja porostanssi, josta aikaisemmin  ehdin jo haaveilla. Nyt sen siis sitten sain!

Lankoja ostin maltillisesti, vain kolme kerää!  Lankoja oli tarjolla paljon, useilla myyntipaikoilla oli keriä, jotka jäivät huutetelemaan perään, mutta pidin pintani ja sorruin vain Eiranlankojen kohdalla. Novita jakoi vanhoja lehtiä ilmaiseksi, joten tottahan ne oli otettava mukaan. Novitan osastolla muuten oli melkoinen tungos koko ajan, ja lankatarjouksia mukavasti, mutta jotenkin en jaksanut jonottamista, joten Novitaa en ostanut lainkaan.HotFix - liimatarraa ostin myös, sillä Joensuun messuilta ostamani liimakangas osoittautui käytössä toimivaksi ja pari ideaa on toteutettava ennen joulua.

Lopuksi vielä tuunauskasa ;) Eli huopapalloja, puisia sydämiä sekä pari puista kynttilänjalkaa. Näistäkin jotain on jo mielessä, joten niistä sitten tarkemmin, kun on jotain mitä pitää valmiina...Kaikenkaikkiaan kiva päivä, vaikkakin kellonympäri reissussa meni ja olo oli kotiintullessa sen mukainen, niin silti ehdottomasti käymisen arvoista oli! Onneksi keli oli vielä eilen sula, sillä tänään ajokeli olisi ollut haasteellisempi; aamulla maa oli valkoinen, ja talvi näyttää taas tulleen, ainakin hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti