lauantai 10. syyskuuta 2016

Ihana kirja!

Varasin hyvissä ajoin jo elokuun puolella syksyn uutuuksia kirjastosta. Ja tänään tuli tekstiviesti, että Kauneimmat villasukat - kirja on haettavissa. Pyöräilin heti kirjastoon hakemaan kirjan ja kotiin tultua uppouduin kirjaan ja sen ihaniin malleihin. Mallit ovat tässä kirjassa kaikki periaatteessa toteutettavissa, koska kaikkia kirjan sukkien lankoja saa Suomesta. Tämä on mielestäni ihan ehdoton juttu valitessani mallia. Haluan saada langat mielellään heti ja kohtuullisella hinnalla. Tuo kirja vaikuttaa sen verran hyvältä, että täytyy varmaan hommata se itselle omaan kirjahyllyyn.
Nyt on vaan niin monta mielenkiintoista projektia joko menossa tai mielessä, että näinköhän tässä ehtii kirjan malleja pistää puikoille....hirveästi kyllä houkuttaisi..... Esimerkiksi nämä olisivat kivat....
Tässä kuvassa on Noro-langasta tekeillä kaulahuivi. Langat on paikallisen lankaliikkeen ale-myynnistä viime talvena. Tässä langassa on bonuksena silkkiä, joten voitte vaan arvata, miten ihana tätä lanka on neuloa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti