keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Oi, mitä herkkuja

...nimittäin nämä langat, jotka kotiutuivat tänään. Osallistuin Neulojien Yöhön  ( http://www.neulojat.com/ ) ja pitihän valvominen jollain tapaa palkita... Tempaus järjestettiin toista kertaa ja mielestäni ko. tapahtuma on mukaansatempaava ja toimiva.  Ideana Neulojien Yö tarjoaa erilaisia vaihtuvia tarjouksia netissä lankaliikkeiltä pitkin yötä. On "pakko" valvoa vielä yksi tunti ja odottaa mitä kivaa seuraavalla tunnilla eri liikkeissä tapahtuu.
Postikuluttomuus tai extrat lähetysten mukana ovat kivoja ylläreitä. Itse tilasin Eiran Langat liikkeestä pari kerää Noroa "kun halavalla sai"... Ideaa siitä mitä aion neuloa ei vielä ole, mutta jo pelkkä Noron hypistely käsissä on palkitsevaa.
Noro : Silk Garden Sock Yarn       
Ihanat värit <3


Toinen ostos löytyi Käsityökauppailosta.  Kauppa oli minulle uusi tuttavuus. Tuolla oli myös houkuttavia tarjouksia pitkin yötä, viimeisillä minuuteilla tein ostokseni ja tilasin Cascade Yarnin Souk -lankaa pari vyyhteä. Lanka on ihanan pehmoista (55% silkkiä, 45% villaa). Tuosta langasta on jo idea mietintämyssyssä http://cascadeyarns.blogspot.fi/2013/09/waves-shawlette-1-skein-shawlette-knit.html
 

Yhteydet pelasi hyvin ja kauppojen toimitus oli nopeaa. Toivottavasti tapshtumalle seuraa jatkoa. Tämäntyyppisiin tempauksiin on mukava osallistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti